Over mijzelf

Ik ben geboren in 1976.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de werking van de psyche. Voor het begrijpen hiervan heb ik me gespecialiseerd in dieptepsychologie en andere Westerse en Oosterse wijsheidstradities.

Naast jarenlange zelfstudie, ben ik afgestudeerd als Jungiaans analytisch therapeut aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen.

Daarnaast geef ik lezingen, workshops en cursussen over zelfontwikkeling. Ook heb ik een aantal boeken geschreven, waaronder ‘Het wezen van de mens’, ‘De weg naar je ware zelf’ & ‘Het het boek van Ego’.

Naast een Master of Science in Dieptepsychologie, heb ik een Master of Arts in Communicatiewetenschap behaald aan de Universiteit van Amsterdam.

In mijn werk als therapeut begeleid ik mensen vanuit een diepgaand, integratief proces. Hierbij put ik uit inzichten uit dieptepsychologie en andere wijsheidstradities, waaronder:

Jungiaanse en Freudiaanse dieptepsychologie, logotherapie, humanistische psychologie, transpersoonlijke psychologie, filosofie en geesteswetenschappen.

Tot slot heb ik jarenlang in het buitenland gewoond, waaronder Engeland en Thailand, waar ik me heb verdiept in boeddhistische psychologie en meditatieve tradities.