De weg naar je ware zelf

Nieuws

Padwerk

Alle artikelen, Downloads, Wegen naar het Zelf

WEGEN NAAR HET ZELF - Twintig jaar lang gaf Eva Pierrakos lezingen door van de Gids. De 258 lezingen vormen samen het spiritueel-dieptepsychologisch ontwikkelingspad 'Padwerk'.

Uniek aan Padwerk is de integratie van spiritualiteit en dieptepsychologie. De op een (vrije) christelijke mystiek geïnspireerde lezingen vormen een stap-voor-stap handleiding op het Pad van individueel of afgescheiden bewustzijn naar een groter universeel bewustzijn. Padwerk biedt hiertoe niet alleen een subliem uitgewerkte kosmologie en psychologie, maar zij biedt de zoeker tevens tal van concrete handvaten voor zelfontwikkeling.

De lezingen zijn tussen 1957 en 1979, het jaar van het overlijden van Eva Pierrakos, middels channeling tot stand gekomen. Het onderwezen Pad leidt vanuit een loutering van onze schaduwzijde, het lager zelf, middels bewustwording en transformatie naar een steeds dieper inzicht in onze wezenlijke natuur: het hogere, goddelijke zelf. Het bijzondere aan Padwerk is dat individuen zelf het Pad kunnen gaan, zonder autoriteiten van buitenaf.

Via deze link kun je alle lezingen in het Nederlands downloaden: Padwerk lezingen – Nederlands 

Via deze link kun je alle lezingen in het Engels downloaden: Padwerk lezingen – English